Brudepige – den helt store ære

Du har fået æren af, at være brudepige. Som (voksen) brudepige er der forskellige opgaver, som du nu er ansvarlig for, så bruden får lige præcis den dag, hun altid har drømt om. Vi giver dig her et hurtigt overblik over noget af det mest essentielle, som du skal huske som brudepige.

Bruden skal shines op

Hjælpe med valg af brudekjole, tage med til frisøren, assistere med make-up – opgaverne i denne kategori er mange, men det vigtigste for brudepiger er at sørge for, at bruden ligner en million.

Planlægning, planlægning, planlægning

Der er rigtig mange ting, som skal planlægges inden et bryllup. Derfor står brudepigen traditionelt for at planlægge polterabend, og hun hjælper sågar ofte også til med selve bryllupsplanlægningen.

Brudens personlige assistent

Et bryllup er en stor dag, men det er også en dag, hvor der er mange ting for bruden at se til – hele tiden. Hjælp derfor til med at sørge for, at bruden får mad og drikke, og får hjælp til at komme på toilettet. Øjnene skal nok også tørres fra tid til anden.

Hold en tårefremkaldende tale

Du er blevet valgt som brudepige – du har garanteret materialet til at fremkalde tårer med en hjertevarm og mindefuld tale.