Køb udstyr til permanent makeup udstyr

Kvalitetsprodukter hos LaBina

LaBina har i mange år sat sit særpræg på skønhedsmarkedet i Tyskland, hvor de netop har hovedsæde, men har længe efter fået internationaliseret sine produkter. Deres produkter er udviklet med kvaliteten i fokus: de er både allergivenlige og har alle to års garanti. Det er netop også derfor, at de fleste af LaBinas kunder egentlig er uddannede behandlere fra andre klinikker, eftersom de er fagpersoner, der netop kender deres fag allerbedst!

Hvad tilbyder LaBina?

Der sælges udstyr af en enhver slags til permanent makeup hos LaBina, så du er sikker på, at du kan komme rundt omkring det hele. Det kan f.eks. være et PMU (permanent makeup udstyr) starterkit, der indeholder alt du har brug for til at komme i gang, såsom: aftercare creme, pigmentringe, rensetonik, microbørster, pensler, pigmentprøver og meget mere! Du kan også købe øvelseshud, som du kan øve på, der kommer i alle forskellige varianter, såsom læber, ansigt, øjenbryn, bryst og lignende. Men for at bruge det permanente makeup tilbehør rigtigt, skal du jo også kende til kunsten! Derfor tilbyder LaBina lettilgængelige kurser vedrørende permanent makeup.

Online kurser i permanent makeup

Alle LaBinas online kurser er CPD certificerede og er altså fremstillet af professionelle til de seriøse, der gerne vil lære noget. Kurserne er nemme at finde frem til, hvor en masse online teori bliver kombineret med hjemmeopgaver. Du kommer til at deltage i webseminar og får adgang til masser af online-ressourcer. Når teori-delen er bestået, som er den første del, får du udstedt et bevis på det. Herefter deltager du i praktik der f.eks. indeholder behandlinger på modeller. Og du deltager selvfølgelig kun, når du har mulighed for det!